1. Vandaag besteld de volgende werkdag in huis!
  2. Breed assortiment
  3. Luxe gepersonaliseerde producten

Onze Slippers

RUIME KEUZE TEENSLIPPERS EN SLIPPERS MET BAND

Slippers met logo/opdruk:

Voor bestelling van slippers met band en/of teenslippers zijn veel mogelijkheden; van luxe tot budget en alles daartussen. Onderstaand staan vele modellen en kunt u wellicht ideeën opdoen voor ontwerp van een eigen gepersonaliseerde teenslipper of slipper met band.

Voor een bestelling slippers met eigen opdruk/logo is een totale tijdsduur nodig van 3 maanden. Dit omvat het maken van design, maken van sample, de productie, verpakken en verschepen, transport over zee, inklaren in haven Rotterdam en vervoer naar onze loods in Aalsmeer.

Slippers zonder opdruk:

Wij hebben altijd slippers zonder opdruk op voorraad voor bedrijven die tussentijds wensen aan te vullen of voor bestelling van kleinere aantallen. Binnen enkele dagen worden slippers zonder logo bij uw bedrijf geleverd.

Onderstaand is in de fotogalerie aangegeven welke slippers op dit moment voorradig zijn.

MAATVERDELING SLIPPERS

Voor bestelling van gepersonaliseerde teenslippers en slippers met band hebben we een formulier met voorbeeld voor maatverdeling op basis van onze ervaring. In dit formulier kan natuurlijk ook door uzelf een maatverdeling worden ingevuld op basis van uw ervaring. Graag mailen we u op verzoek het formulier voor bandslippers of voor teenslippers.

- Rubber teenslippers: maat 36/37 t/m 46/47 (ook kindermaten v.a. maat 30/31) verpakt per 24 paar in een dubbele maat
- EVA bandslippers:     maat 36/37 t/m 48/49 (ook kindermaten v.a. maat 30/31) verpakt per 48 paar in een dubbele maat

UITLEG MATERIALEN SLIPPERS

EVA materiaal

De zolen van de bandslippers en de gehele injection mold slippers worden geproduceerd met EVA. EVA is een soort plastic materiaal (ethylene(E) en vinyl acetate(VA)formed). Met deze twee componenten wordt een kwalitatief hoogstaand produkt vervaardigd. Een aantal voordelen zijn: flexibiliteit, transparant en sterk. EVA is bij afbraak van het produkt niet schadelijk voor het milieu. Het produkt is zeer sterk en toch licht van gewicht.

Het is geurvrij: EVA bevat geen ammonia of andere organische geuren en neemt geen geuren aan.

De produkten bevatten geen zware metalen en voldoen aan de internationale reglementen (EN-71 Part 3 and ASTM-F963). Voor de slippers worden geen schadelijke AZO kleurstoffen gebruikt (AZO free). De slipper kan gedragen worden in een warme omgeving en in een omgeving met zeer koude temperatuur (-70C). EVA neemt geen water of zout op en ook geen andere substanties.

EVA kan goed worden verwerkt met o.a. nylon, polyester, canvas en andere stoffen.

Het EVA produkt kan goed worden beschreven (geprint) waardoor er vele mogelijkheden bestaan voor mooie slippers (het dient wel te worden beschreven met een EVA type inkt).

TPR en TPE materiaal

Voor de onderzijde van de zool wordt ook wel TPE of TPR gebruikt. TPR is Thermo Plastic Rubber en kan worden gesmolten en gevormd als kunststof, maar met de flexibele eigenschappen van rubber. TPE is Thermo Plastic Elastomeer. Dit is de iets zachtere versie van TPR. TPR heeft een glanzend oppervlak. TPR en TPE worden toegepast als de zachtere varianten kunststof niet aan de gewenste eisen (zoals slijtvastheid en flexibiliteit) voldoen.

TPR en TPE zijn recyclebaar.