1. Vandaag besteld de volgende werkdag in huis!
  2. Breed assortiment
  3. Luxe gepersonaliseerde producten

Onze Wellness Producten

HAMAM PRODUCTEN

Voor hamambehandelingen in uw bedrijf hebben we prachtige handgemaakte gehamerde koperen emmers en waterschalen.

Ook zijn er speciaal op maat gefabriceerde massagerol kussens en platte kussens voor onder hoofd of knieën in 3 geblokte classic kleurcombinaties. Tevens laten we in onze Turkse fabriek heel zachte katoenen schuimmassagezakken (Torba) in de juiste maat maken. Zijden scrubhandschoenen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen te leveren, zoals de vierkante modellen en diegene in model want met duim. Speciale Turkse zepen voor hamambehandelingen of voor thuis met olijf of daphnebloem zijn uit voorraad leverbaar.

De prijzen van al deze producten zijn zeer voordelig!

DIVERSE SAUNA PRODUCTEN

Scrubzout leveren we in 25 kg zakken. Tevens verkrijgbaar in 330 gr. pot met aluminium deksel.

 Geuren:     - Appel-Kaneel  - Sweet-Rose-Mandarin   - Tonkaboon-Bergamot   - Vanille   - Cool wave    - Bloedsinaasappel    - Lavendel    - Citroen

Hair & Body Shampoo in 5 liter jerrycans

Geuren:      -  Lelie parelmoer wit             -  Uno fris blauw

Opgietmiddel, Stoombadmilk, Etherische olie, Massage olie en Pakking olie

Diverse geuren en inhoudsmaten uit voorraad verkrijgbaar  (zie shop) of worden op verzoek speciaal voor u geproduceerd.

HOME & LIVING

Heerlijke plaids in diverse maten en kleurcombinaties zullen het goed doen in uw wellness shop. Ook voor het welbevinden van uw gasten thuis zijn er wierookpakjes in 8 verschillende geuren met bijbehorende houders en geurkaarsen. Natuurlijk zijn de plaids, geurkaarsen en wierook ook heerlijk voor gebruik in uw wellness bedrijf.

Wij plaatsen op uw verzoek een kant-en-klaar verkoop meubel in uw bedrijf bij uw receptie. In dit compacte meubel wordt een assortiment geplaatst met verkoopproducten zoals: hamamdoeken, plaids, geurkaarsen, wierook, badjassen, massage olie, handgel e.d. Informeer bij Erik voor de mogelijkheden.

KAARSEN

Kaarsen zijn uit voorraad leverbaar voor uw bedrijf. Favoriet zijn de in vele kleuren verkrijgbare refills met een brandduur van 24 uur. Theelichten zijn er in 6-uurs, 8-uurs en 10-uurs uitvoering. Ook leveren we stompkaarsen en dinerkaarsen.

Voor gebruik buitenshuis zijn er de vlamschalen en vuurpotten. Kijk voor de mogelijkheden in de shop.

HYGIENEPRODUCTEN

Niet meer weg te denken zijn tegenwoordig de hygieneproducten voor veilig werken in uw bedrijf. Ons assortiment bevat o.a. mondmaskers, nitryl handschoenen en desinfectie handgel. Voor veelvuldig veilig gebruik hebben we speciaal verzorgende hydraterende handgel, bijvoorbeeld voor masseurs, schoonheidsspecialisten en receptiemedewerkers.